こだわり Commitment

生地にこだわり 無添加出汁 
Sticking to the dough No additive soup


無添加のだしを使ってつくった生地で、外はカリッ、
中はトロっと、しっかりした食感を実現しました。

It is a fabric made with non-additive soup stock, outside is calico,
Tonto realized a solid texture.

仕上げにこだわり
Attention to finish


焼き上げの最後に、風味付けで一工夫しています。

At the end of baking, I devise a method by flavoring.

桜エビ Cherry shrimp

当店の赤い食材は紅ショウガではなく、桜エビ。魚介風味をプラス。

The red ingredients of our shop are not red ginger but cherry shrimp. Plus fish flavor.

白ワイン White wine

タコを魚介とし、魚介に合う白ワインを最後にかけて、フルーティな味わいにします。

Fish octopus and finish with white wine that fits seafood finally to make it a fruity flavor.

天かすの食感にこだわり
Attention to the texture of the heavenly feces


特注天かすをたっぷりかけて、さくさく食感をプラス。少しピリリとした辛みがやみつきになります。

Plenty of custom-made Tenkasu plus a crispy texture. The bitter spirit becomes addictive.

トッピングにこだわり
Commitment to topping


セルフトッピングで好きなだけ◎
トッピングの材料にもこだわりがあります。

As much as you like with self-topping ◎
There is also particular attention to the material of the topping.

青のり Green laver

安い「アオサ」ではなく、溶けやすい本物の青のりを使用。本物の青のりの味と香りをお楽しみください。

Instead of cheap "Aosa", use genuine bronze that is easy to dissolve. Please enjoy the taste and smell of genuine blue skies.

かつおぶし Toppings

鹿児島県産の「荒亀節」という粗めのかつおぶしで、かりとろ食感を引き締めます。

With a coarse tofu called "rough sea" produced in Kagoshima prefecture, I will tighten the texture of Karigoro.

ソース&マヨネーズ Sauces & Mayonnaise

ソースもマヨネーズも、生地にあう配合で特注で作っています。

Both sauces and mayonnaise are made custom-made with blending with fabrics.

「大阪で1番おいしい」に理由あり
There is a reason in "Osaka's best taste"


修行中に7年間で800軒以上食べ歩き、「これは美味しい!」をまとめ、自分なりの美味しいをかたちにしたからこその「1番」です。

It is "No. 1" because I went to eat more than 800 at seven years during training and summarized "This is delicious!" And made my own delicious form.

ぜひ一度ご賞味ください!!